Weer knallen!

Hopelijk iedereen een fijne vakantie gehad en lekker uitgerust. Vanaf komende week gaan de meeste lessen weer van start en dus knallen we er weer tegenaan!
Vaak even wat tijd nodig om weer op te starten en menigeen zal in de vakantie niet zoveel gedaan hebben maar dat is “no problemo” hoor! We starten de boel weer op en zodra het september is, het vroeger donker wordt en het weer wat kouder, komt de inspiratie wel weer terug en natuurlijk zorgen wij daar ook gewoon voor. Op alle locaties komen ook de jams langzaam in zicht dus gaat weer tof jaartje worden met vorige week al de opening van Music’scool Roskilde DK door Roan en 30 september in Hulten bij Q-guitars. Daarover later meer. Eerst nog fijn weekend en tot volgende week.
Voor leerlingen die niet meer op oude tijd kunnen vanwege nieuw rooster school, vanaf maandag dan zo snel mogelijk rechtstreeks contact opnemen met je docent(e). Maar probeer eerste keer als het kan nog de oude tijd even aan te houden behalve als echt niet kan natuurlijk. Grtz team Music’scool.

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK