Van Music’scool naar muziekopleiding

Ook dit jaar gaan er weer een paar van onze leerlingen door naar een vervolgstudie in de muziek.
Cerano Maas, Emmelie Herwegh en Shannon Brink van harte namens alle Music’scool-docenten en succes op de Rockacademy cq Metal-factory het Conservatorium!

Shanon Brink

shanon

Sinds december 2014 heb ik zanglessen gehad bij Music’scool in Waalwijk en dat is me erg goed bevallen! Ik wilde me graag wat verdiepen in de popmuziek omdat ik me altijd alleen heb gefocust op klassiek zang en heb zodoende geleerd dat het heel erg leuk is om dat met elkaar te combineren. Inmiddels heb ik besloten dat ik graag meer wil bereiken in de muziek en heb daarom gekozen om toelatingsexamen te doen aan het Conservatorium van Tilburg, om uiteindelijk mijn droom waar te maken als operazangeres en om mijn passie voor muziek over te dragen op andere mensen! Mede dankzij het vertrouwen van mijn zangcoaches is me dit dan ook gelukt en zal ik vanaf september starten met mijn opleiding.

Ik wil Music’scool en mijn zangcoaches ontzettend bedanken voor de ontzettend fijne tijd en wil iedereen meegeven om ernaar te streven om je dromen waar te maken omdat niets onmogelijk is als je er echt in gelooft!

Cerano Maas

cerano

Sinds mei 1998 volg ik muzieklessen bij de Music’scool in Waalwijk. Als kind zocht ik een hobby en die vond ik in het drumlokaal. De drumlessen inspireren en motiveren.

Door de jaren heen is deze hobby gegroeid tot een ambitie. Dit mede door de prettige lessen die ik al de jaren heb gehad. Naast drumles heb ik ook gitaar- en zanglessen gevolgd. Uiteraard zijn deze lessen anders dan de drumlessen, maar wat mij opviel is dat de goede sfeer overal centraal staat.

Toen ik afgelopen jaar besloot dat ik muziek tot een professioneel niveau wilde tillen heeft mijn drumdocent mijn lesprogramma daarop aangepast. Mede door deze fijne begeleiding ben ik nu aangenomen op de Rockacademie in Tilburg. Ik zal mijn drumlessen voor nu nog blijven volgen, omdat de drumdocenten mij ook hierbij kunnen voorzien van extra techniek, motivatie en tips.

Vanaf September begint het volgende hoofdstuk.

Music’scool, bedankt!

 

Emmelie Herwegh

emmelieherwegh_02

In 2012 startte ik met gitaarlessen bij Music Scool in Waalwijk. Tijdens de lessen heb ik het altijd erg naar mijn zin gehad en mede dankzij mijn docent Thijs De Jong groeide mijn liefde voor metal. Het leuke aan Music’Scool vind ik dat het plezier in spelen voorop staat.
Begin dit jaar besloot ik dat ik professioneler met muziek aan de slag wilde en om mijn droom als metal-gitariste waar te maken schreef ik me in voor een auditie voor Metal Factory. Ook startte ik met gitaarlessen van Danny Tunker, wie mij heeft voorbereid op de opleiding. In augustus start mijn driejarige vervolgstudie aan de Metal Factory, waar ik gitaarlessen zal krijgen van Ruud Jolie (Within Temptation), Danny Tunker (Ex-Aborted), Bart Hennephof (Textures) en Boudewijn Bonebakker (Ex-Gorefest). Ik heb enorm veel zin in dit nieuwe avontuur en wil Music’Scool bedanken voor de leuke tijd!

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK