Bij een workshop worden bands – of muzikanten die een band willen beginnen – in groepsverband begeleid bij het samenspelen. Onder regie van ervaren docenten kun je bij ons vier workshops volgen, op verschillende niveaus en in diverse genres: Absolute Beginners, Classic Rock Heroes, The Crunchy 90’s en Groove & Shuffle Express.

Workshop Absolute Beginners

De workshop Absolute Beginners is bedoeld voor onervaren en aankomende muzikanten. In overleg met de cursisten worden songs gekozen waaraan gewerkt kan worden. Ervaring is niet vereist.
Direct inschrijven

Workshop Classic Rock Heroes

Een ware must voor iedere rockband is de workshop Classic Rock Heroes. Hierin komen de klassiekers van legendes als Led Zeppelin, Deep Purple, en Jimi Hendrix aan bod. Enige ervaring met je instrument is vereist.
Direct inschrijven

Workshop The Crunchy 90’s

Voor muzikanten die de basisvaardigheden beheersen (denk aan akkoorden kunnen pakken of een basisritme kunnen drummen) is er de workshop The Crunchy 90’s. Je leert nummers van Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam en Soundgarden.
Direct inschrijven

Workshop Groove & Shuffle Express

Bij de workshop Groove & Shuffle Express, bedoeld voor muzikanten met enige ervaring, werk je aan de interactie tussen bas en drums, aan de balans tussen slaggitaar en solo’s, en aan de timing van het collectief. Met muziek van James Brown, Prince en Stevie Ray Vaughan.
Direct inschrijven

BACK