Nieuwsbericht Music’scool Waalwijk Zangafdeling

Even voorstellen! Zoals velen weten is “onze” Irma met zwangerschapsverlof en neemt Evy Boons tijdens deze periode de zanglessen over van Irma. Evy is voor ons geen onbekende en we zijn blij dat ze deze periode bij ons team is. En wie weet als Irma terug is daarna ook nog wel. Hieronder korte info.
Yes! De komende weken mag ik lekker muziek komen maken bij Musicscool/ De Mads samen met jullie. Ik neem tijdelijk de vervanging van Irma op me en heb er super veel zin in!

Zangles nemen was voor mij het begin van het ‘echte’ muziek maken. Velen bandjes volgden; duo’s, akoestisch muziek maken, backing vocals zingen, lead vocals etc. etc..
Naast mijn werk als basisschooljuf heb ik de opleiding gevolgd tot muziekspecialist en heb ik me verdiept in de zangtechniek CVT (complete vocal technique). Op dit moment werk ik aan mijn eigen muziek en geef ik zangles/workshops op verschillende locaties

Ben jij nu ook altijd aan het zingen? Wil je meer leren over zangtechniek? Wil je praktische tips om zeker op het podium te staan? Wil je gewoon lekker bezig zijn met zingen? Of heb je een specifieke vraag? Ik ga graag samen met jou op zoek naar de mogelijkheden van jouw stem! Zingen is beleving, techniek, controle, spierkracht, genieten, persoonlijk en voor iedereen anders. De lessen worden gegeven vanuit mijn eigen ervaringen uitgaande van de CVT zangtechniek. Theorie en praktijk wisselen elkaar hierbij af, waarbij we vanuit jouw eigen repertoire keuze kunnen werken aan je stem.

Who is Martijn van Hoorn

You need update your bio: Edit your profile

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK