Music’scool bedenkt plan B tijdens het Coronavirus

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Hierbij informeren wij u omtrent de laatste maatregelen met betrekking tot het Covid-19 virus. Zoals het er nu naar uitziet zal de locatie in Waalwijk en waarschijnlijk ook Oosterhout geen fysieke lessen mogen aanbieden omdat deze zich in een horecagelegenheid bevinden. Voor Den Bosch/Oss, Tilburg en Nieuwendijk ziet er nog naar uit dat, mits geen last van de bekende klachten zoals aangegeven door RIVM ( verkoudheid keelklachten of koorts van leerling of docent(e)), er toch fysieke les gegeven kan worden. Bij een van bovenstaande klachten schakelen we ook daar direct over op plan B.
Plan B, wij vinden het belangrijk dat iedereen in deze uitzonderlijke periode verder kan met muzieklessen volgen, zij het in een aangepaste vorm. Wanneer wij als docenten en leerlingen thuis gaan wachten tot het virus voorbij is, dan zijn we uit de flow en is het weer lastig opstarten. Dit willen we voorkomen en dat kan als we allemaal open staan voor een andere manier van werken. Wij als team hebben de afgelopen dagen natuurlijk al nagedacht over plannen mocht de Nederlandse overheid ons verzoeken om thuis te gaan werken en de scholen te sluiten. Mocht je wensen, creatieve oplossingen of andere ideeën hebben, dan horen we dat graag. Het is voor iedereen een uitzonderlijke situatie waar we nog niet eerder mee te maken hebben gehad, alle steun en hulp is daarbij welkom. Deze tijdelijke nieuwe manier van werken en denken vraagt van iedereen creativiteit en flexibiliteit, dit geldt voor docenten, leerlingen en ouders. Wellicht zijn er wat opstartproblemen in begin maar doen onze uiterste best. We rekenen op jullie begrip.

1. Op de dag en normale tijd van je les zullen we de les via Facetime, Messenger, What’s App, Discord of Skype video laten verlopen. We gaan er het beste van maken voor de komende weken. Indien nodig of gewenst kunnen we de oefenstof nog doormailen als dat nodig is.
2. Misschien dat we voor sommigen op maat een video maken en deze dan doorsturen, dan zal de video-les zelf iets korter zijn natuurlijk.
3. Optie dat je zelf een video maakt en we deze beoordelen, tips and tricks en doorspreken!
4. Een optie waar we ook over nadenken is een vette clinic of workshop te geven als alles weer normaal is mocht er nog wat extra nodig zijn.
Nogmaals, we gaan echt onze uiterste best doen om deze periode zo goed mogelijk te overbruggen.
De zojuist aangekondigde maatregel geldt tot en met 6 april. Aangezien dit alles van iedereen enorm veel vraagt, willen we iedereen verzoeken om elkaar in deze zoektocht, om dit zo goed mogelijk op te zetten en vorm te geven, te steunen en de tijd te geven. We hebben er nogmaals alle vertrouwen in dat jullie hiervoor begrip hebben. Namens heel het team Music’scool wensen we de leerlingen en ouders die zich niet lekker voelen een voorspoedig herstel. Mochten er veranderingen zijn, dan informeren wij u daarover. Voor verdere vragen omtrent het Coronavirus verwijzen we u naar https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

BACK