Leerling Spotlight

Emma Smits aangenomen bij de Rock city institute

Vier jaar geleden toen ik begon op de middelbare school, ben ik naar de popklas gegaan. Daar ben ik bij de band Mixed Emotions gestart. Ik speelde in het begin alleen gitaar. Ik was erg onzeker en wilde stoppen met de popklas. Als Ron, mijn begeleider,  me niet had aangemoedigd om door te gaan was ik gestopt met muziek maken. Hiervoor ben ik hem dan ook erg dankbaar!

Doordat we geen vaste bassist hadden in de band draaiden we door en zo heb ik de bas leren kennen. Na het tweede jaar ben ik volledig overgestapt naar de basgitaar.

Dit jaar zit ik in 2 popklas bandjes. Mixed emotions en Daring Wednesdays

In september ben ik gestart met basles bij de Music’scool. Ik krijg bas les van Vincent, en de lessen zijn erg leuk! Je krijgt de tijd om alles op de eigen tempo te leren. Je kan zelf aangeven waar je aan wilt werken of wilt leren, wat ik erg fijn vind. Vincent heeft mij super geholpen met de voorbereiding van mijn audities.

De ervaringen van optredens die ik heb opgedaan met de Mixed emotions,  het opnemen van ons eigen nummer, de jamavond van de Music’scool, de fijne begeleiding van de popklasband, de baslessen hebben mij zeker geholpen!

Ik wil dan ook Vincent, Ron en Jonathan bedanken dat ze me het vertrouwen hebben gegeven en me een leuke tijd hebben bezorgd!

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

BACK