Leerling spotlight

Vandaag in leerling spotligh: Bella Hoog Antink. Zij is aangenomen bij de Herman Brood academie. Wij zijn super trots op Bella. Een echte talent, dat is ze zeker! Wij wensen haar veel plezier bij de Herman Brood. Lees hier haar verhaal over Music’scool.

Toen ik acht jaar was ben ik begonnen met zangles bij Music’scool. Ik heb hier super veel van geleerd. Toen ik naar de middelbare school ging ben ik popklas gaan doen, waar ik ben gaan zingen in een band. Ik heb vijf jaar lang in een band gezongen waar hele hechte vriendschappen zijn ontstaan. Daarna heb ik nog twee jaar in andere bandjes gezongen. Door de popklas en mijn bandleiders Thijs en Jonathan (maar ook door Ron en Nick) heb ik ontzettend veel geleerd. Ik durfde eerst niet op een podium te zingen, maar nu doe ik niets liever. Met de popklas ben ik ook twee keer naar Denemarken geweest wat geweldig was. Music’scool heeft ook veel optredens geregeld voor de popklas wat iedereen geweldig vond. Ik heb er veel meer zelfvertrouwen door gekregen.

Ik heb ook een paar jaar gitaarles gevolgd bij Thijs. Hier heb ik veel geleerd en het was vooral ook altijd super gezellig. Ik schrijf ook eigen nummers die ik altijd heb kunnen verbeteren en uitwerken tijdens zangles en gitaarles. Door alles wat ik gedurende alle jaren heb geleerd bij Music’scool, heb ik nu regelmatig optredens met mijn eigen nummers. Door de hulp van Music’scool ben ik nu aangenomen bij de Herman Brood Academie, dus ik ben enorm dankbaar!

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

BACK