Leerling Spotlight

Deze week in leerling spotlight: Bob van den Elshout. Hij is aangenomen bij de Rockcity institute. Wij Music’scool wensen Bob veel muzikaal plezier bij zijn vervolgopleiding. Lees hier Bob zijn verhaal.

Twaalf jaar geleden begon ik met gitaarlessen bij Ron, akkoordjes spelen was wat we voornamelijk deden. Toen ik mezelf in 2011 had aangemeld voor de popklas op het dr Moller College begon ik het gitaarspelen wat serieuzer te nemen. Er groeide al snel een leuke coverband waarmee ik veel op heb mogen treden.

Na verschillende studies kwam ik er al snel achter dat ik later toch graag iets in de muziek wil gaan doen. Toen ik dit voorlegde bij Thijs, mijn huidige gitaar docent zijn we meteen vol aan de bak gegaan. Ik ben de Music’scool dankbaar voor het openen van verschillende deuren waarin ik mijzelf door kan ontwikkelen.

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

BACK