Leerling Spotlight

Deze week in leerling spotlight Siebe van der Haring, aangenomen bij de Metalfactory. Lees hier zijn verhaal.

Siebe van der Haring leerling basgitaar.
Ik heb al 9 jaar lang muziekles bij de Music’scool en heb aan deze tijd hele leuke herinneringen. Toen ik 11 was ben ik met keyboardles begonnen en dat heb ik 6 jaar met veel plezier gedaan. De lessen waren erg op mij afgestemd. Daarnaast deed ik mee aan de popklas. Met deze popklas heb ik veel ervaring opgedaan met samenspelen in een band en optredens. Ik ging er altijd met erg veel plezier heen. In die tijd heb ik ook meer interesse gekregen voor de basgitaar. Zoveel dat ik er zelf één gekocht heb en mezelf leerde bas spelen. Via Youtube lukte dat mij al aardig maar het leek mij erg leuk om het echt en goed te leren en heb toen baslessen gevolgd. De lessen bij de Music’scool zijn erg leuk omdat je stukken leert spelen die je aanspreken en op eigen snelheid. In het begin had ik nog niet veel theorie maar nadat ik daar belangstelling voor toonde werd ik daar goed meegeholpen. Daarnaast ben ik ook bas gaan spelen bij Metal band Lunaticity die zijn oefenruimte bij de Music’scool heeft. De richting van mijn muziekvoorkeur is toen veel naar metal gegaan. Ondertussen was ik al aan een vervolg opleiding begonnen maar merkte dat ik meer aandacht voor muziek had. Om daar mee verder te mogen gaan leek mij geweldig en had mij daarom aangemeld voor een auditie. Ondertussen weet ik dat ik met de skils die ik geleerd heb ben aangenomen op de Metal Factory in Eindhoven. Ik begin dit schooljaar met het studeren aan de Metal Factory met mijn basgitaar waar ik erg naar uit kijk. Maar dat betekent ook dat ik helaas ga stoppen met de huidige basgitaar lessen. Maar met veel plezier door de leuke herinneringen denk ik terug aan de tijd bij de Music’scool.

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

BACK