Leerling Spotlight

Vandaag in Leerling Spotlight: Leerling Irene Pluym. Ze heeft haar eigen song “Victorious” uitgebracht. Een prachtig nummer met een krachtige boodschap.
Team Music’scool is weer trots om talenten zoals Irene te mogen coachen en wenst Irene veel succes tijdens haar muzikale reis.

Lees hier haar verhaal:

Hoi! Ik ben Irene, 18 jaar, en ik heb sinds 2019 zangles bij Micky op Musics’cool! Ik zing al sinds m’n 9de en ik speel sinds mijn 14de ukulele, en schrijf sinds diezelfde leeftijd mijn eigen liedjes.

In 2018 schreef ik het nummer ‘Victorious’ het gaat over de kracht vinden in kwetsbaarheid, lief zijn voor jezelf als de dingen even tegenzitten. In 2020 ontmoette ik producer Paul Verschuur, die me heeft geholpen mijn visie voor het liedje tot leven te brengen. Victorious is nu uit! Beschikbaar op alle platforms. Ik hoop dat jullie er in deze tijd wat steun en kracht uit kunnen halen.
Check de single Victorious

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

BACK