Music’scool @ Sint Jan Waawlijk

Iets heel anders maar toch mooi …………
Singer/songwriters van Music’scool verzorgen uniek concert op 22 oktober
Een viertal singer/songwriters van de Waalwijkse Music’scool verzorgt op zondag 22 oktober om 14:30 uur een uniek concert in de Sint Jan in Waalwijk. Op deze dag zullen de zangeressen Elza Meijers, Lizzy van den Herik, Bella Hoog Antink en Kim van der Gouw ondersteund door piano en gitaar een aantal nummers ten gehore brengen. Entree is zoals altijd gratis, na afloop wordt gevraagd om een vrijwilige bijdrage.
Singer/songwriters
Elza Meijers zal met begeleiding op piano door zangdocent Jonathan Hoevertsz een paar covers ten gehore brengen. Vervolgens zal Lizzy van den Herik (die nog onlangs op TV is geweest bij RTL-late night, en die in Carré zal staan met Nieuwjaar) een aantal eigen nummers laten horen. Daarna zal Bella Hoog Antink een aantal eigen songs en covers zingen. Tenslotte zal Kim van der Gouw een paar nummers laten horen ondersteund door gitaar.
Music’scool
Music’scool is een begrip in Waalwijk en omstreken, en mocht daarom eigenlijk niet ontbreken voor het verzorgen van een uitvoering in de Sint Jan. In overleg met Music’scool is er dan ook een mooi en bij de Sint Jan passende uitvoering tot stand gekomen.
Het belooft een prachtig programma te worden in het decor van de Sint Jan, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. De deuren van de Sint Jan staan op 22 oktober voor u open vanaf 14 uur; de uitvoering begint om 14:30 uur.

Who is Roan Segers

You need update your bio: Edit your profile

BACK