Guitar Clinic Timo Somers

Music’scool is trots Timo te hebben weten vastleggen voor deze clinic, zeker gezien zijn overvolle agenda. Maar hij vindt het echt cool een keer in zijn (bijna) geboorteplaats zoiets te doen.

Timo Somers leerde zichzelf op twaalfjarige leeftijd gitaar spelen. Hij brak als zeventienjarige door als gitarist bij Vengeance, waar zijn vader ook al gitarist was. In 2011 nam hij met Vengeance voor het album „Chrystal Eye” en „Promise me” op, een eerbetoon aan zijn vader Jan. In 2012 wedt hij een vaste bandlid van Vengeance, wat hij combineerde met zijn andere projecten.

IN 2010 begon Somers aan een studie aan de Rockacademie in Tilburg, maar na een jaar werd hij gedwongen hiermee te stoppen, omdat hij werd aangesteld als gitarist van de symfonische metalband Delain, waar hij hiermee op wereldtournee ging. Ook van Delain is hij nu een vaste bandlid.

Naast Vengeance en Delain maakt Somers ook deel uit van een Gary Moore- tributeband, zijn eigen band Tri- head, The Timo Somers band en de band Hardt, waar hij ook de zanger van is. Ook is hij gitarist van Zylver. Daarnaast verzorgt hij ook sessiewerk voor anderen.
Meer info: https://www.timosomers.com/ 

Entree: Music’scool leerlingen 5 euro en externe liefhebbers 7 euro
Zaal open: 21.00
Aanvang: 21.30

Who is Roan Segers

You need update your bio: Edit your profile

BACK