Er vol tegenaan!

Sinds 6 januari staan de docenten van Music’scool weer voor je klaar om je de tips en trucs bij te brengen tijdens de muzieklessen. Ze gaan er ook dit jaar weer vol tegenaan! Dat het maar een mooi jaar mag worden. Wij wensen iedereen dan ook een geweldig 2014 toe. Gelukkig nieuwjaar!

Bij Music’scool doen we meer dan alleen lesgeven. We geven bijvoorbeeld ook workshops en voorstellingen en er staat de komende tijd weer van alles op de agenda. In februari staan er bijvoorbeeld een CKV-dag bij Tavenu voor leerlingen van SG de Overlaat in Waalwijk en een voorstelling ‘Geschiedenis van de popmuziek’ voor leerlingen van ROC Prinsentuin in Andel gepland.

Bandworkshops

In het vorige nieuwsitem gaven we aan dat er op 8 januari bandworkshops zouden starten in Den Bosch. Omdat er een tekort (hoe is het mogelijk) aan drummers was, is dit uitgesteld en je kunt je dus nog steeds (voor elk instrument) aanmelden.

Ook in Waalwijk starten we binnenkort met deze bandworkshops. Met een ervaren coach word je klaargestoomd voor een optreden. Je kunt bij ons vier workshops volgen, op verschillende niveaus en in diverse genres: Absolute Beginners, Classic Rock Heroes, The Crunchy 90’s en Groove & Shuffle Express. Het is ook mogelijk om je als bestaande band in te schrijven. Lees meer over bandworkshops op de pagina overig aanbod.

Who is Roan Segers

You need update your bio: Edit your profile

BACK