Docent Mike Verhof 20 jaar Music’scool

Docent Mike Verhof is kind aan huis. 20 jaar geleden kwam hij binnen als drumleerling en heeft zich ontwikkeld tot een zeer kundige allround drummer met specialiteit Hard rock/ Metal. Wij zijn als Music’scool super blij met Mike in ons team. Hij is gemotiveerd, enthousiast en zeer inspirerend voor zijn leerlingen. Many more years Mike, you rock !

Lees hier zijn verhaal over Music’scool

In 1999 ontdekte ik voor het eerst het drumstel en begon zo snel mogelijk bij Music’scool in 2000 bij Roan Segers les te volgen. Hij leerde me een allround drummer te zijn die breed inzetbaar is. Mijn voorkeur ligt over het algemeen bij hardrock/metal, maar ik speel ook regelmatig pop en blues.
De eerste bands waar ik in zat waren via de popklassen van het dr. Mollercollege, dat heb ik vier jaar gedaan. In 2010 ben ik begonnen bij de band die inmiddels For Evight (a Volbeat tribute) heet, en een jaar later met Blacksteen. In beide bands heb ik jaren mogen spelen in Nederland, Duitsland en België. Na deze bands heb ik een EP mogen uitbrengen met MikeyLow, en heb ik vooral gefocust op invalwerk tot ik bij mijn huidige bands Phoenix-Rockband en Silver Stallion terecht kwam.
In 2020 vier ik 20 jaar music’ scool, 20 jaar drummer zijn, 12,5 jaar van gitaar spelen(o.a. ook les gehad bij Ron en Thijs), 5 jaar drumleraar zijn, 10 jaar in het bandleven en 100+ optredens.

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

BACK