Bedankt!

Met een grote passie en heel veel plezier heb ik lesgegeven aan aardig wat drummers en drumsters. Samen met de andere docenten van Music’scool heb ik leerlingenbands samengesteld en elk jaar de eindejaarsjam mee mogen organiseren. We hebben workshops op scholen gegeven en er is zelfs eventjes een samba-slagwerkgroep geweest, met drumleerlingen waar we leuke optredens mee gedaan hebben.

In 2012 ben ik verhuisd en sindsdien regel ik alles vanuit mijn nieuwe thuis in Denemarken. Nu is het echter tijd voor mij om deze mooie periode af te sluiten en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Tijd voor een nieuwe Music’scool in Roskilde, Denemarken. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot. Het kost veel tijd en energie. Daarom heb ik besloten om te stoppen bij Music’scool in Nederland.

Ik zal het allemaal enorm gaan missen. Bij dezen wil ik graag alle docenten, (oud-) leerlingen, iedereen bij De Mads en Music’scool, met in het bijzonder Ron van Beijnen, hartelijk bedanken voor een supertijd. Ik wens jullie allemaal nog heel veel plezier bij de coolste school die er is. Wie weet kunnen we in de toekomst een mooi uitwisselingsproject starten. Keep on groovin’!

Roan

Who is Roan Segers

You need update your bio: Edit your profile

BACK