• za
  01
  jan
  2022
  za
  31
  dec
  2022

  Hier kun je de (voorlopige) jaarplanning vinden m.b.t. de (school-)vakanties in 2022. 
Leerlingen kunnen dit  jaaroverzicht gebruiken.
  LET OP: Vraag bij elke vakantie aan je docent of dit ook voor jouw lessen geldt want door de drukke roosters het kan hier en daar afwijken. Dus altijd even checken!

 • zo
  03
  apr
  2022
  13:00- 21.00Grotestraat 407 Waalwijk

  Door de lockdown afgelopen december 2021 waren wij genoodzaakt onze grandioze eindejaars jam te annuleren. Maar nu kunnen we weer! We kunnen niet wachten om weer met onze leerlingen het podium te delen, en van hun kunsten te genieten waarvoor ze hard hebben gewerkt!
  Zet het in jullie agenda! Het word nu een "Spring Jam". Datum is zondag 3 april.
  Wat kun je verwachten ?
  De leerlingen hebben één of meerdere nummers ingestudeerd onder begeleiding van hun docent. Dus op 3 april is het aftikken en gas erop! Kom de leerlingen aanmoedigen!

 • zo
  15
  mei
  2022
  13.30- 18.00Markt 79 Den Bosch

  Zondag 15 mei is het weer zover na de zoveelste uitstel door Corona kunnen we eindelijk weer! Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop met professionele backline en P.A.
  Het is altijd weer een geweldig succes en de leeftijd van de leerlingen varieert van 7 jaar tot over de 60. Kom dus langs onze rocksterren aanmoedigen!

 • zo
  19
  jun
  2022
  13.30- 18.00Wilhelminalaan 57 Oosterhout

  Beste leerlingen en fans van deze leerlingen. Door de vele afzeggingen vanwege o.a. vader-dag maar vooral diverse festivals lijkt het ons beter de Music'scool-jam Oosterhout van 17-06 uit te stellen tot in het najaar eind oktober begin november. We gaan liever voor een volle bezetting dan het halve werk! Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald! We zullen z.s.m. met een nieuwe datum komen en de songs die al ingestudeerd zijn, die blijven staan hoor! We hopen op begrip hiervoor en gaan er straks vol tegenaan! Met vriendelijke groet, team Music'scool OH.

   

 • zo
  26
  jun
  2022
  15.30- 18.30Burgemeester Brokxlaan 8-82, 5041 SB

  LET OP ! Locatie gewijzigd!
  Zondag 26 juni is het weer zover, de Music'scool Tilburg Summer Jam! Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop met professionele backline en P.A. en een vette lichtshow! De jam vindt plaats in de bruisende spoorzone van Tilburg bij de Club Smederij. Het is altijd weer een geweldig succes en de leeftijd van de leerlingen varieert van 7 jaar tot over de 60. Kom dus langs onze rocksterren aanmoedigen!
  Bekijk de setlist en de tijden hier

 • za
  15
  okt
  2022
  12.30- 15.30Doornseweg 2B Nieuwendijk

  Zaterdag 22 okt is het weer zover na de zoveelste uitstel door Corona kunnen we eindelijk weer! Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop met professionele backline en P.A.
  Het is altijd weer een geweldig succes en de leeftijd van de leerlingen varieert van 7 jaar tot over de 60. Kom dus langs onze rocksterren aanmoedigen!

BACK