• di
  01
  jan
  2019
  di
  31
  dec
  2019

  Hier kun je de (voorlopige) jaarplanning vinden m.b.t. de (school-)vakanties in 2019. 
Leerlingen kunnen dit jaaroverzicht 2019 gebruiken.
  LET OP: Vraag bij elke vakantie aan je docent of dit ook voor jouw lessen geldt want door de drukke roosters het kan hier en daar afwijken. Dus altijd even checken!

 • vr
  25
  jan
  2019
  20.00- 23.30Jongerencentrum De Poort Geerke 8, 5235 HH 's-Hertogenbosch

  Altijd in een band willen spelen? Willen schitteren als een rockstar? Achter het drumstel, microfoon, (bas)gitaar of keys? Dan is dit je kans! Op vrijdag 25 januari organiseert Jongerencentrum de Poort in samenwerking met Music'scool het eerste open podium, met als titel “Open Jam”. We gaan dat één maal per maand doen. Iedereen die een muziekinstrument (ja, ook zingen zien we als een instrument!) beheerst, beginnend of gevorderd, is welkom om mee te doen. We zorgen voor een goede backline, een enthousiast publiek, en er is een bandcoach van Music'scool aanwezig om iedereen van tips and trucs te voorzien. Het is een ongedwongen avond, waar je om de beurt kan laten horen wat je kan en leuk vindt, samen met andere muzikanten, en wie weet komt er op die manier wel een leuke band van de grond! Jij kan hier aan meedoen, gratis! Kom ook naar de Open Jam, je hoeft verder geen instrument mee te nemen, en we zien je op vrijdag 25 januari.

   

 • vr
  22
  feb
  2019
  20.00- 23.30Jongerencentrum De Poort Geerke 8, 5235 HH 's-Hertogenbosch

  Iedereen die een muziekinstrument beheerst, beginnend of gevorderd, is op vrijdagavond 22 februari welkom bij het open podium van Jongerencentrum de Poort in den Bosch. We zorgen voor een goede backline, een enthousiast publiek, en er is een bandcoach van Music'scool aanwezig om iedereen van tips and trucs te voorzien. Het is een ongedwongen avond, waar je om de beurt kan laten horen wat je kan en leuk vindt, samen met andere muzikanten, en wie weet komt er op die manier wel een leuke band van de grond! Jij kan hier aan meedoen, gratis! Kom ook naar de Open Jam, je hoeft verder geen instrument mee te nemen, mag wel uiteraard! Tijd: van 20:00 tot 22:30 uur. Adres: Jongerencentrum de Poort, Geerke 8, te den Bosch.

 • vr
  22
  mrt
  2019
  20.00- 23.30Jongerencentrum De Poort Geerke 8, 5235 HH 's-Hertogenbosch

  Iedereen die een muziekinstrument beheerst, beginnend of gevorderd, is op vrijdagavond 22 maart welkom bij het open podium van Jongerencentrum de Poort in den Bosch. We zorgen voor een goede backline, een enthousiast publiek, en er is een bandcoach van Music'scool aanwezig om iedereen van tips and trucs te voorzien. Het is een ongedwongen avond, waar je om de beurt kan laten horen wat je kan en leuk vindt, samen met andere muzikanten, en wie weet komt er op die manier wel een leuke band van de grond! Jij kan hier aan meedoen, gratis! Kom ook naar de Open Jam, je hoeft verder geen instrument mee te nemen, mag wel uiteraard! Tijd: van 20:00 tot 22:30 uur. Adres: Jongerencentrum de Poort, Geerke 8, te den Bosch.

 • za
  19
  okt
  2019
  12:30- 15.30Doorsneeweg 2b 4255 ZG Nieuwendijk

  Zaterdag 19 oktober gaan de leerlingen van Nieuwendijk het podium betreden. Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop! Kom dus onze leerlingen aanmoedigen, het wordt een gezellige middag!
  Zaal open 12.30
  Aftikken: 13.00
  Eind: 15.30

 • zo
  10
  nov
  2019
  13:30Grotestaat 407 De Mads Waalwijk

  Gitarist Ruud van Halder komt op zondag 10 november naar Music'scool Waalwijk waar hij een clinic gaat geven! Dus beste gitaar- maar ook muziekliefhebbers ben erbij! Ruud is ex-leerling van Music'scool en heeft er ook nog tijdens zijn studie les gegeven tot dit niet meer te combineren was. Ron van Beijnen (docent gitaar Music'scool) weet nog dat Ruud, na eerst binnen Music'scool bij Mathijs Leeuwis lessen te hebben gevolgd, voor het eerst de lesruimte in kwam. Ron zat nog wat op de pc te verwerken en zei tegen Ruud, pak maar vast een gitaartje. Toen ineens die paar tonen. Ron schrok zich helemaal rot en dacht dat John Mayer himself binnengekomen was, ongelooflijk zo gaaf was dat!! Zo'n moment vergeet hij nooit meer. Ruud van Halder begon op 9 jarige leeftijd met gitaarles. Hij stond al snel op het podium, want op zijn twaalfde begon hij een bandje met zijn broer, neef en 2 vrienden. Later kwam daar een zangeres bij en ‘The Attic’ was gevormd.Ruud wist vanaf het begin al dat dit niet alleen bij een hobby zou blijven. Daarom deed hij in 2011 auditie op Codarts (Rotterdams Conservatorium) en werd aangenomen en studeerde af met een 8,5 tijdens een live-gig in Rotown Rotterdam. Na 3 jaar in een soul formatie gezeten te hebben, richtte hij samen met 3 vrienden/collega’s MARUTYRI op. MARUTYRI is een 9-mans formatie die allemaal dezelfde passie delen voor de schoonheid en complexiteit van instrumentale fusion. Met invloeden als Steely Dan, Herbie Hancock, Snarky Puppy, enz. Muziek waarin je je ei kwijt kan! MARUTYRI boekte al heel snel succes door middel van een aantal live-studio-video’s. In 2015 speelden ze al op het North Sea Jazz festival tussen namen als Chaka Khan, Stevie Wonder en Marcus Miller. Na dat succes volgde er een hoop mooie dingen, zoals een Radio 6 Soul & Jazz award, een tour in Maleisië, 3 tours in Canada, 2 tours in China, een nominatie voor een Edison award, meerdere optredens bij De Wereld Draait Door en komen ze net terug van hun 3e tour in China. Naast MARUTYRI speelt Ruud in tig andere bands, doet hij veel sessiewerk en mag hij het komende jaar voor volle zalen en op grote festivals gaan spelen met Suzan & Freek. Ook is hij de laatste tijd bezig met het schrijven van eigen muziek.

 • zo
  17
  nov
  2019
  11.00- 18.00Zuilichemstraat 2 Tilburg Reeshof

  Zondag 17 november is iedereen welkom voor een muzikale traktatie. Van 11.00 tot 14.00 is onze open dag. Wat kan je verwachten bij de open dag?
  - Live optredens van leerlingen en docenten
  - informatie over onze muziekschool en gratis proeflessen voor: gitaar, drums, bas, piano en zang.

  Om 14.30 starten we met onze eerste editie van onze Tilburgse herfstjam! Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop! Kom dus onze leerlingen aanmoedigen, het wordt een gezellige dag vol met muziek voor jong en oud!
  Voor tijden songs klik hier

   

   

   

   

   

   

 • zo
  24
  nov
  2019
  13.00- 18.00Geerke 8 Den Bosch

  Zondagmiddag 24 november as. organiseert Music'scool 's-Hertogenbosch de Herfst Jam bij Jongerencentrum de Poort in 's-Hertogenbosch. Deze 10e editie (!) wordt weer een hele mooie! Veel toffe songs, waar de leerlingen van Music'scool hun best op gaan doen de komende weken. De beginnende, ervaren, jonge en oudere (bas)gitaar-, toetsen-, sax-, drums-, en zangleerlingen hebben na flink oefenen en onder begeleiding van hun docent één of meerdere songs ingestudeerd, zonder met hun “bandleden' samen geoefend te hebben! Onder het motto “aftikken en gas erop!” gaan ze een supervette gig geven. Ook dit jaar weer 30 bands die op die middag de beste popsongs spelen; van Avicii tot Queen en van Ed Sheeran tot de Red Hot Chili Peppers. Voor sommige is het de eerste ervaring op een professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek, cool! Kom die leerlingen aanmoedigen!

 • zo
  15
  dec
  2019
  13.00- 21.00Grotestraat 401 Waalwijk

  Zondag 15 december is het weer zover. De 20e jaarlijkse eindejaarsjam van Music’scool!! Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop, volle zaal, lichtshow,dvd-opname, professionele backline en P.A.
  60 songs betekent 60 verschillende bands, per band gemiddeld 6 leerlingen, op een middag/avond, het zou wel eens een record kunnen zijn. 
Het is altijd weer een geweldig succes en de leeftijd van de leerlingen varieert van 7 jaar tot over de 60. Dit jaar beginnen we weer met een verrassende opening.

  Voor jamlijst tijden klik hier.

BACK