• zo
  01
  jan
  2017
  zo
  31
  dec
  2017

  Hier kun je de (voorlopige) jaarplanning vinden m.b.t. de (school-)vakanties in 2017. 
Leerlingen kunnen dit overzicht gebruiken.
  LET OP: Vraag bij elke vakantie aan je docent of dit ook voor jouw lessen geldt want door de drukke roosters het kan hier en daar afwijken. Dus altijd even checken!

 • vr
  24
  mrt
  2017
  21:00De Mads Waalwijk. Grotestraat 407, 5142 CB

  Music’scool is trots Timo te hebben weten vastleggen voor deze clinic, zeker gezien zijn overvolle agenda. Maar hij vindt het echt cool een keer in zijn (bijna) geboorteplaats zoiets te doen.

  Timo Somers leerde zichzelf op twaalfjarige leeftijd gitaar spelen. Hij brak als zeventienjarige door als gitarist bij Vengeance, waar zijn vader ook al gitarist was. In 2011 nam hij met Vengeance voor het album „Chrystal Eye” en „Promise me” op, een eerbetoon aan zijn vader Jan. In 2012 wedt hij een vaste bandlid van Vengeance, wat hij combineerde met zijn andere projecten.

  IN 2010 begon Somers aan een studie aan de Rockacademie in Tilburg, maar na een jaar werd hij gedwongen hiermee te stoppen, omdat hij werd aangesteld als gitarist van de symfonische metalband Delain, waar hij hiermee op wereldtournee ging. Ook van Delain is hij nu een vaste bandlid.

  Naast Vengeance en Delain maakt Somers ook deel uit van een Gary Moore- tributeband, zijn eigen band Tri- head, The Timo Somers band en de band Hardt, waar hij ook de zanger van is. Ook is hij gitarist van Zylver. Daarnaast verzorgt hij ook sessiewerk voor anderen.
  Meer info: https://www.timosomers.com/ 

  Entree: Music'scool leerlingen 5 euro en externe liefhebbers 7 euro
  Zaal open: 21.00
  Aanvang: 21.30

 • za
  25
  mrt
  2017
  10.00- 17.00De Basiliek, Wiltonstraat 56 3905 KW Veenendaal

  Op zaterdag 25 maart as. organiseren we een fieldtrip, we gaan een bezoekje brengen aan de Vintage Guitar Show in Veenendaal.
  Dit is een unieke gitarenbeurs, die al meer dan 25 jaar bestaat. Dit jaar wordt het voor het eerst in een nieuwe locatie gehouden, in zalencentrum De Basiliek. Naast vintage originele gitaren zoals van de merken Fender, Gibson, Martin zijn er ook basgitaren, andere snaarinstrumenten, versterkers, effectapparatuur te zien en te horen. Alles is te koop, duurste gitaar vorig keer was 200.000 euro! Er is nationale en internationale inbreng, met een gemoedelijke sfeer. Je kan er van alles bekijken en uitproberen, je snapt dat het een leuke muzikale dag gaat worden!
  Mocht je mee willen, geef dan aan:
  - ik wil mee (naam)
  - ik heb eigen vervoer (of niet)
  - ik kan iemand meenemen (hoeveel?)
  De bedoeling is dat we met zo min mogelijk auto's rijden, mocht je eigen vervoer hebben dan is het tof als je iemand mee kan nemen.
We vertrekken bij Music'scool 's-Hertogenbosch (Dommelstraat 11 den Bosch) en verzamelen binnen bij de Vintage Guitar Show (De Basiliek, Wiltonstraat 56 3905 KW Veenendaal).

  As je er liever rechtstreeks naartoe wilt, dan kunnen we uiteraard bij de Show zelf afspreken, dan hoef je niet eerst naar Music'scool 's-Hertogenbosch te komen.
  Entree is 10 euro (bij veel deelnemers kunnen we wellicht korting op de toegangsprijs krijgen).
  • Datum roadtrip: zaterdag 25 maart
  • tijd verzamelen Music'scool 's-Hertogenbosch: 10:00 uur
  • tijd aankomst Vintage Guitar Show: 11:00 uur
  • Entree: € 10,00
  Ga je graag mee? (ook als je geen les hebt bij Music'scool ben je van harte welkom!)
Neem contact op met:
  Patrick Verhoeven
Music'scool 's-Hertogenbosch
 E. patrick@musicscool.nl
 T. 06 4618 8720

 • za
  08
  apr
  2017
  13.00- 17.00Alle Music'scool vestigingen

  Wie heeft er nooit eens willen drummen op een echt drumstel? Dan is nu jouw kans om dit eens gratis en vrijblijvend te gaan proberen onder begeleiding van één van onze drumdocenten.
  De maand april is uitgeroepen tot drummersmaand en daar hoort natuurlijk een speciale actie bij. Op zaterdag 8 april vindt er een gratis en vrijblijvende drum-experience plaats in al onze vestigingen. Schrijf je in voor een afspraak op deze dag. Per vestiging wordt er onder de aanwezigen nog een mooie verrassing verloot.
  Inschrijven via www.musicscool.nl. Persoonsgegevens, drumles, locatie en bij opmerkingen code DE2017 invullen.
  Daarnaast krijgt iedereen die zich in deze drummersmaand aanmeldt voor drumles een gratis set drumstokken.

  Kortom, pak die kans!

 • vr
  23
  jun
  2017
  19.30 uurDe Mads Waalwijk. Grotestraat 407, 5142 CB

  De leerlingen van Walewyc en Dr. Moller College Waalwijk gaan een vette show neerzetten. Ze hebben keihard gerepeteerd en op vrijdag 23 juni wordt het aftikken en gas erop! Dus kom deze jongelui lekker aanmoedigen. Het wordt zeker een groot feest! Entree is gratis!

  Line up:
  Poster Mollerbandavond 2017 (2)

 • zo
  22
  okt
  2017
  14.00- 18.00Sint Jan kerk Waalwijk Sint Jansplein 2, 5141 Waalwijk

  Iets heel anders maar toch mooi ............
Singer/songwriters van Music’scool verzorgen uniek concert op 22 oktober
  Een viertal singer/songwriters van de Waalwijkse Music’scool verzorgt op zondag 22 oktober om 14:30 uur een uniek concert in de Sint Jan in Waalwijk. Op deze dag zullen de zangeressen Elza Meijers, Lizzy van den Herik, Bella Hoog Antink en Kim van der Gouw ondersteund door piano en gitaar een aantal nummers ten gehore brengen. Entree is zoals altijd gratis, na afloop wordt gevraagd om een vrijwilige bijdrage.
  Singer/songwriters
Elza Meijers zal met begeleiding op piano door zangdocent Jonathan Hoevertsz een paar covers ten gehore brengen. Vervolgens zal Lizzy van den Herik (die nog onlangs op TV is geweest bij RTL-late night, en die in Carré zal staan met Nieuwjaar) een aantal eigen nummers laten horen. Daarna zal Bella Hoog Antink een aantal eigen songs en covers zingen. Tenslotte zal Kim van der Gouw een paar nummers laten horen ondersteund door gitaar.
  Music’scool
Music'scool is een begrip in Waalwijk en omstreken, en mocht daarom eigenlijk niet ontbreken voor het verzorgen van een uitvoering in de Sint Jan. In overleg met Music’scool is er dan ook een mooi en bij de Sint Jan passende uitvoering tot stand gekomen.
Het belooft een prachtig programma te worden in het decor van de Sint Jan, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. De deuren van de Sint Jan staan op 22 oktober voor u open vanaf 14 uur; de uitvoering begint om 14:30 uur.

 • zo
  05
  nov
  2017
  13.00- 18.00Jongerencentrum de Poort (Geerke 8, 5235 HH 's-Hertogenbosch).

  hierOp zondagmiddag 5 november organiseert Music'scool 's-Hertogenbosch de Herfst Jam 2017 bij Jongerencentrum de Poort (Geerke 8, 5235 HH 's-Hertogenbosch). Deze 8e jam wordt weer een hele mooie! Veel toffe songs, waar de leerlingen van Music'scool super hun best op doen! De beginnende, ervaren, jonge en oudere (bas)gitaar-, toetsen-, drums-, en zangleerlingen hebben na flink oefenen en onder begeleiding van hun docent één of meerdere songs ingestudeerd, zonder met hun “bandleden' samen geoefend te hebben! Onder het motto “aftikken en gas erop!” gaan ze een supervette gig geven. Ruim 30 (!) bands spelen die middag de beste popsongs; van Shawn Mendes tot Foo Fighters en van Ed Sheeran tot Paramore. Voor menigeen is het de eerste ervaring op een professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek.
  Voor de setlist en tijden klik hier.

  Entree is 3 euro, voorverkoop via Music'scool 's-Hertogenbosch - en dagkassa 5 euro bij Jongerencentrum de Poort.
  Wil je meerdere tickets, vraag dat dan even aan Patrick (of je docent) of stuur je bestelling door via patrick@musicscool.nl

 • zo
  26
  nov
  2017
  14.00- 17.00Cafe Oud Brabant Leijsenhoek 11, 4901 ER Oosterhout.

  Zondag 26 november vindt plaats de eindejaarsjam van Music’scool Oosterhout. Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop!
  Na de jam kun je lekker bijven hangen om van de band RABBLE te genieten, bestaande uit Music'scool leerlingen.

 • zo
  17
  dec
  2017
  13.00- 21.00De Mads Waalwijk. Grotestraat 407, 5142 CB

  Zondag 17 december is het weer zover. De 16e jaarlijkse eindejaarsjam van Music’scool. Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop, volle zaal, lichtshow,dvd-opname, professionele backline en P.A.

  60 songs betekent 60 verschillende bands, per band gemiddeld 6 leerlingen, op een middag/avond, het zou wel eens een record kunnen zijn. Klik hier voor de setlist.
  Het is altijd weer een geweldig succes en de leeftijd van de leerlingen varieert van 7 jaar tot over de 60. Dit jaar beginnen we weer met een verrassende opening.

  Geen entree
  Zaal open 13:00.

  Komt allen kijken, luisteren, wat drinken en moedig deze muzikanten aan.

   

BACK