• di
  01
  jan
  2013

  Hier kun je de (voorlopige) jaarplanning vinden m.b.t. de (school-)vakanties in 2013.

  Leerlingen in Waalwijk, 's-Hertogenbosch en Vinkel gebruiken dit overzicht.
  Als je les hebt in Nieuwendijk gebruik je deze kalender

  LET OP: Vraag bij elke vakantie aan je docent of dit ook voor jouw lessen geldt want door de drukke roosters het kan hier en daar afwijken. Dus altijd even checken!

 • di
  26
  nov
  2013
  13:00De Mads, Waalwijk

  Ruim 60 verschillende bands spelen de beste popsongs in een volle zaal bij Music'scool (De Mads). Van Blondie tot One Direction en van Katy Perry tot Motorhead. (Bekijk hier de hele lijst of bekijk alle nummers op ons YouTube kanaal). Beginnende, ervaren, jonge en oudere leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en ontmoeten de “bandleden” letterlijk voor het eerst op het podium. Dus snel even handjes schudden, aftikken en gas erop! Voor menigeen de eerste ervaring op een vet professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek. Kom die leerlingen aanmoedigen! Entree: GRATIS!

  Music'scool Waalwijk, Grotestraat 407, 5142 CB Waalwijk (De Mads)

 • vr
  29
  nov
  2013
  22:00De Mads, Waalwijk

  Gitarist Seth van Andel sluit zijn Rockclass, fase 5, af met een gig (optreden) bij café De Mads in Waalwijk. De Mads vind je aan de Grotestraat 407 in Waalwijk. Entree: gratis. Aanvang: 22.00 uur.

 • zo
  15
  dec
  2013
  13:00Music'scool Waalwijk / De Mads

  Ruim 60 verschillende bands spelen de beste popsongs in een volle zaal bij Music'scool (De Mads). Van Blondie tot One Direction en van Katy Perry tot Motorhead. (Bekijk hier de hele lijst of bekijk alle nummers op ons YouTube kanaal). Beginnende, ervaren, jonge en oudere leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en ontmoeten de “bandleden” letterlijk voor het eerst op het podium. Dus snel even handjes schudden, aftikken en gas erop! Voor menigeen de eerste ervaring op een vet professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek. Kom die leerlingen aanmoedigen! Entree: GRATIS! Aanvang: 13.15 uur Zaal open: 13.00 uur Waar: Music'scool Waalwijk, Grotestraat 407, 5142 CB Waalwijk (De Mads)

 • ma
  23
  dec
  2013
  zo
  05
  jan
  2014

  De Kerstvakantie is voor alle vestigingen voor het merendeel van de docenten van zondag 22 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014. De lessen starten weer vanaf maandag 6 januari 2014. We zien je graag weer met frisse moed in januari voor een nieuw jaar vol met  goede muziek. Rock on!

  LET OP: Vraag aan je docent of dit ook voor jouw lessen geldt want het kan hier en daar afwijken. Dus altijd even checken! Wij wensen iedereen hele Fijne Kerstdagen en een geweldig Oud en Nieuw!

BACK