• di
  01
  jan
  2019
  di
  31
  dec
  2019

  Hier kun je de (voorlopige) jaarplanning vinden m.b.t. de (school-)vakanties in 2019. 
Leerlingen kunnen dit jaaroverzicht 2019 gebruiken.
  LET OP: Vraag bij elke vakantie aan je docent of dit ook voor jouw lessen geldt want door de drukke roosters het kan hier en daar afwijken. Dus altijd even checken!

 • zo
  24
  nov
  2019
  13.00- 18.00Geerke 8 Den Bosch

  Zondagmiddag 24 november as. organiseert Music'scool 's-Hertogenbosch de Herfst Jam bij Jongerencentrum de Poort in 's-Hertogenbosch. Deze 10e editie (!) wordt weer een hele mooie! Veel toffe songs, waar de leerlingen van Music'scool hun best op gaan doen de komende weken. De beginnende, ervaren, jonge en oudere (bas)gitaar-, toetsen-, sax-, drums-, en zangleerlingen hebben na flink oefenen en onder begeleiding van hun docent één of meerdere songs ingestudeerd, zonder met hun “bandleden' samen geoefend te hebben! Onder het motto “aftikken en gas erop!” gaan ze een supervette gig geven. Ook dit jaar weer 30 bands die op die middag de beste popsongs spelen; van Avicii tot Queen en van Ed Sheeran tot de Red Hot Chili Peppers. Voor sommige is het de eerste ervaring op een professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek, cool! Kom die leerlingen aanmoedigen!

 • zo
  15
  dec
  2019
  13.00- 21.00Grotestraat 401 Waalwijk

  Zondag 15 december is het weer zover. De 20e jaarlijkse eindejaarsjam van Music’scool!! Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop, volle zaal, lichtshow,dvd-opname, professionele backline en P.A.
  60 songs betekent 60 verschillende bands, per band gemiddeld 6 leerlingen, op een middag/avond, het zou wel eens een record kunnen zijn. 
Het is altijd weer een geweldig succes en de leeftijd van de leerlingen varieert van 7 jaar tot over de 60. Dit jaar beginnen we weer met een verrassende opening.

BACK