Aangenomen bij de Rock City!

Wij willen Hidde de Louw veel succes en plezier wensen bij de Rock City wij zijn trots! Hier een leuk verhaal geschreven door Hidde over zijn ervaringen bij Music’scool.

Music’scool heeft mij erg geholpen met het ontwikkelen van mijn muzikale skills. Ik werd nooit gedwongen door mijn docenten en daardoor stond er weinig druk op mijn ontwikkeling. Ik kon op mijn eigen tempo genieten van het gitaarspelen zonder dat ik de theorie beheerste. Later, toen ik eenmaal vroeg om de theorie te leren, kreeg ik wat ik nodig had en werd ik goed begeleid door Music’scool. Eenmaal op de middelbare school wilde ik een band starten en daarmee heeft de Music’scool mij enorm geholpen. Zij hielpen mij zoeken naar bandleden. Ik kwam erachter dat ik graag een muzikale opleiding wilde volgen. Music’scool hielp mij met de nodige voorbereidingen. Nu ik aangenomen ben op RockCityInstitute in Eindhoven ben ik de Music’scool enorm dankbaar voor alle hulpmiddelen die ze me hebben aangeboden.

Who is Jonathan Hoevertsz

You need update your bio: Edit your profile

BACK