13de editie eindejaarsjam

Zondag 15 december is het weer zover. De jaarlijkse eindejaarsjam van Music’scool. Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan spelen. Aftikken en gas erop! P.a., lichtshow, dvd-opname en een professionele backline. En natuurlijk ook volle bak.

Op het programma staan 60 songs met 60 verschillende “bands”. Gemiddeld staan er zo’n 6 leerlingen per band op het podium. Het zou zomaar eens een record kunnen zijn; deze muziekmarathon van minimaal 7 uur! Ben je benieuwd welke nummers er die dag allemaal voorbijkomen? De setlijst staat op ons Youtube-kanaal.

Het is altijd weer een geweldig succes en dat verwachten we ook dit jaar weer tijdens de 13de editie van de jam. De leeftijd van de leerlingen varieert van 7 tot over de 60. Dit jaar beginnen we overigens weer met een verrassende opening. Kom kijken, luisteren, aanmoedigen en vergeet niet te genieten tijdens dit legendarische spektakel.

Entree: gratis. Aanvang: 13.15 uur. Zaal open: 13.00 uur. Waar: Music’scool / De Mads, Grotestraat 407 in Waalwijk.

Who is Roan Segers

You need update your bio: Edit your profile

BACK