• zo
  01
  jan
  2017
  zo
  31
  dec
  2017

  Hier kun je de (voorlopige) jaarplanning vinden m.b.t. de (school-)vakanties in 2017. 
Leerlingen kunnen dit overzicht gebruiken.
  LET OP: Vraag bij elke vakantie aan je docent of dit ook voor jouw lessen geldt want door de drukke roosters het kan hier en daar afwijken. Dus altijd even checken!

 • zo
  22
  okt
  2017
  14.00- 18.00Sint Jan kerk Waalwijk Sint Jansplein 2, 5141 Waalwijk

  Iets heel anders maar toch mooi ............
Singer/songwriters van Music’scool verzorgen uniek concert op 22 oktober
  Een viertal singer/songwriters van de Waalwijkse Music’scool verzorgt op zondag 22 oktober om 14:30 uur een uniek concert in de Sint Jan in Waalwijk. Op deze dag zullen de zangeressen Elza Meijers, Lizzy van den Herik, Bella Hoog Antink en Kim van der Gouw ondersteund door piano en gitaar een aantal nummers ten gehore brengen. Entree is zoals altijd gratis, na afloop wordt gevraagd om een vrijwilige bijdrage.
  Singer/songwriters
Elza Meijers zal met begeleiding op piano door zangdocent Jonathan Hoevertsz een paar covers ten gehore brengen. Vervolgens zal Lizzy van den Herik (die nog onlangs op TV is geweest bij RTL-late night, en die in Carré zal staan met Nieuwjaar) een aantal eigen nummers laten horen. Daarna zal Bella Hoog Antink een aantal eigen songs en covers zingen. Tenslotte zal Kim van der Gouw een paar nummers laten horen ondersteund door gitaar.
  Music’scool
Music'scool is een begrip in Waalwijk en omstreken, en mocht daarom eigenlijk niet ontbreken voor het verzorgen van een uitvoering in de Sint Jan. In overleg met Music’scool is er dan ook een mooi en bij de Sint Jan passende uitvoering tot stand gekomen.
Het belooft een prachtig programma te worden in het decor van de Sint Jan, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. De deuren van de Sint Jan staan op 22 oktober voor u open vanaf 14 uur; de uitvoering begint om 14:30 uur.

 • zo
  05
  nov
  2017
  13.00- 18.00Jongerencentrum de Poort (Geerke 8, 5235 HH 's-Hertogenbosch).

  Op zondagmiddag 5 november organiseert Music'scool 's-Hertogenbosch de Herfst Jam 2017 bij Jongerencentrum de Poort (Geerke 8, 5235 HH 's-Hertogenbosch). Deze 8e jam wordt weer een hele mooie! Veel toffe songs, waar de leerlingen van Music'scool super hun best op doen! De beginnende, ervaren, jonge en oudere (bas)gitaar-, toetsen-, drums-, en zangleerlingen hebben na flink oefenen en onder begeleiding van hun docent één of meerdere songs ingestudeerd, zonder met hun “bandleden' samen geoefend te hebben! Onder het motto “aftikken en gas erop!” gaan ze een supervette gig geven. Ruim 30 (!) bands spelen die middag de beste popsongs; van Shawn Mendes tot Foo Fighters en van Ed Sheeran tot Paramore. Voor menigeen is het de eerste ervaring op een professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek.

  Entree is 3 euro, voorverkoop via Music'scool 's-Hertogenbosch - en dagkassa 5 euro bij Jongerencentrum de Poort.
  Wil je meerdere tickets, vraag dat dan even aan Patrick (of je docent) of stuur je bestelling door via patrick@musicscool.nl

 • zo
  17
  dec
  2017
  13.00- 21.00De Mads Waalwijk. Grotestraat 407, 5142 CB

  Zondag 17 december is het weer zover. De 16e jaarlijkse eindejaarsjam van Music’scool. Alle deelnemende leerlingen hebben met hun docent een nummer ingestudeerd en op deze dag worden ze het podium opgeroepen. Hier zien ze veelal voor het eerst de andere muzikanten met wie ze het nummer gaan uitvoeren. Aftikken en gas erop, volle zaal, lichtshow,dvd-opname, professionele backline en P.A.

  60 songs betekent 60 verschillende bands, per band gemiddeld 6 leerlingen, op een middag/avond, het zou wel eens een record kunnen zijn.
  Het is altijd weer een geweldig succes en de leeftijd van de leerlingen varieert van 7 jaar tot over de 60. Dit jaar beginnen we weer met een verrassende opening.

  Geen entree
  Zaal open 13:00.

  Komt allen kijken, luisteren, wat drinken en moedig deze muzikanten aan.

   

BACK